hadief's FotoPage

By: hadief aqiesya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Saturday, 31-Jan-2009 08:11 Email | Share | | Bookmark
sAmA TaPi tAk SeRuPa...aiks

 
 
 
View all 5 photos...

hahaha...ni semua baju-baju lama abang yang adik pakai...basikal tu tak kongsi sebab basikal abang dah jadi arwah. abang ganas ckit kalau bab mainan ni...memang tak tahan lama...kaki pomen


Wednesday, 31-Dec-2008 08:39 Email | Share | | Bookmark
CuTi-cUtI mEsIa 2008

 
 
 
View all 5 photos...


CUTI-CUTI MESIA 2008.... g cuti dekat-dekat je budget kurang tahun ni..





[Harap-harap tahun 2009 dimurahkan rezeki...leh kita sefamily g bercuti lagi. Kalau boleh jauh2 sikit kot....


Saturday, 6-Dec-2008 07:56 Email | Share | | Bookmark
BeSdAy 2o08

 
 
 
View all 12 photos...

Ni besday kita sefamily....ibu ngan abah enteprem kek je la ye...bg can kat anak-anak. Dah tua2 ni malu nak sambut besday.

besday qiesya sambut kat kg tembila kebetulan besday qiesya time raye aidilfitri. sepupu sepapat je la kek pun takde choice masa tu...semua kedai tutup. so ibu beli je la kek coklat moist utk qiesya. tp qiesya ni pun x suka enterprem kot nangis time potong kek x nak ambik gambar...ishhh...so ini je la gambar yg sempat ambik

Abang kalau bab bergambar paham2 je la kan... Besday abang sambut kat bkt goh umah mak. siap buat Bbq lagi.... buat pun seperna umah terbuka raye kalau tak malas la ibu....Kek abang...uiii kek power rangers abang pilih sendiri....sampai 2-3 buah kedai g baru abg puas ati. cerewet tul anak ibu yang ni ....jgn bawak smp besar ek perangai cam tu seronok abg masa ni lebih megah lg kembang2 idung bila org duk tgk kek abg....

Happy Besday 2008


Saturday, 6-Dec-2008 00:40 Email | Share | | Bookmark
RAYE 2008

 
 
 
View all 10 photos...
Abang ngan Qiesya x sabar nak beraya ni ...persiapan ibu buat ala kadar je...
raye ni giliran kita raye umah wan + chek kg tembila. raye ketiga kita balik beraya umah mak +aki kat bkt goh. sakan raye... duit raye..leh tahan byk gak abang ngan adik dapat ibu dh masuk akaun pun...


Gambar family ni masa kita kat umah kita kat ajil. Tak sempat nak bergambar masa kat kg tembila...sibuk sgt time raye sbb umah wan+chek sebelah masjid jadi pagi raye memang kena serbu kebetulan ade sambutan hari raye MTD buat so kita sempat la berposing Raye...



Sunday, 30-Nov-2008 06:56 Email | Share | | Bookmark
abang dan adik

 
 
 
View all 7 photos...

Gambar abang ngan qiesya....kadang ok dua beradik ni kadang2 gaduh. abang tukang menyakat...qiesya tukang jerit...ishhh leh pening gak kepala ibu


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net